Info - Red Temple

Red Temple – Hip, Stoer en stijlvol

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen het hele jaar door lederen riemen van het Nederlandse label Red Temple en leveren deze uit voorraad. Wij zijn gepositioneerd in het midden en hoog segment.

Dit trendy merk heeft een brede collectie dames en heren riemen in het Jeans en casual segment, waarbij alleen natuurlijke materialen zijn toegepast. De dames collectie van Red Temple kenmerkt zich door een stoere maar ook vrouwelijke uitstraling, de herencollectie is ruig en avontuurlijk. Het mooiste rundleer gecombineerd met stijlvolle gespen maken dit een accessoire die de totale outfit helemaal afmaakt.

Onze klanten kunnen rekenen op een perfecte productafwerking van de beste leerkwaliteiten en fournituren die Italië te bieden heeft. Deze grondstoffen worden eerlijk geproduceerd in Europa; fair trade en zonder kinderarbeid.

Door productie in Nederland en België is een snelle en vlekkeloze levering gegarandeerd tegen concurrerende marges.

Bent U op zoek naar de juiste riemencollectie, eigentijds afgestemd op de trends van het seizoen en altijd met behoud van een stoer en stijlvol karakter, kies dan voor RED TEMPLE!

 

Volg ons op: